Vanaf 17.00 uur.

 Menu van de chef

4 gangen 42.50
5 gangen 47.50

Voorgerechten

VISTRIO
ZALM/ HOLLANDSE GARNALEN/ GAMBA TARTAAR
13.50

RUNDERCARPACCIO
TRUFFEL/ COMPOTE/ TOMAAT
12.50

MOZZARELLA √
TOMAAT/ BALSAMICO/ BASILICUM
12.50

OESTERS NATUREL P.ST.
2.50

OESTERS GEGRATINEERD P.ST.
3.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 6 ST.
9.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 12 ST.
17.50

HOLLANDS GARNALEN COCKTAIL
14.50

BROOD MET SMEERSELS √
5.00

SOEPEN

VISSOEP
8.50

TOMATENCRÈME SOEP √
7.00

 

MAALTIJDSALADES

GEBAKKEN KIP √
PARMEZAAN/ NOTEN/ MOSTERD
17.00

GEROOKTE ZALM & HOLLANDS GARNALEN
WAKAME/ LIMOEN/ APPEL
17.00

MOZZARELLA √
TOMAAT/ BALSAMICO/ BASILICUM
17.00

RUNDERCARPACCIO VAN DE GREEN EGG
PARMEZAAN/ TRUFFEL/ TOMAAT
17.00

ONZE VOORGERECHTEN, SALADES EN SOEPEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD.

Hoofdgerechten

VRAAG NAAR ONZE SPECIALS

OOSTERSE ZALM
22.50

ZEEBAARS
22.50

DIAMANTHAAS
22.50

VEGETARISCHE CURRY MET NOEDELS √
(OPTIE: MET GAMBA’S + 4.50)
(OPTIE: MET KIPPENDIJ + 4.50)
17.50

ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET PATATAS BRAVAS EN GROENTEN.

 

 

KIND

TOMATENCRÈME SOEP
3.50

PATATS BRAVAS MET KROKANTE KIP
8.50

NOEDELS MET PASTASAUS
8.50

Dame Blanche
3.50

Nagerechten

YOGHURT/ VERS FRUIT/ SORBET 
7.50

CRÈME BRÛLÉE
7.50

DAME BLANCHE
5.50

KAASPLANKJE
4 VERSCHILLENDE KAZEN, NOTEN, VIJGEN
9.00

WIJ KUNNEN DE GERECHTEN AANPASSEN AAN UW ALLERGIEËN OF INTOLERANTIE.
KRUISBESMETTING VAN ALLERGENEN IS IN ONZE KEUKEN NOOIT 100% UIT TE SLUITEN.