Vanaf 17.00 uur.

 Menu van de chef

4 gangen 42.50
5 gangen 47.50

Voorgerechten

CEVICHE VAN KINGFISH
ZOET, ZUUR/ APPEL, RODE PEPER
13.50

RUNDERCARPACCIO
TRUFFEL/ COMPOTE/ OUDE KAAS
12.50

GEBAKKEN GEITENKAAS √
BASTOGNE/ WALNOTEN/ MOSTERD
12.50

OESTERS NATUREL P.ST.
2.50

OESTERS GEGRATINEERD P.ST.
3.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 6 ST.
9.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 12 ST.
17.50

HOLLANDSE GARNALEN COCKTAIL
14.50

BROOD MET SMEERSELS √
5.00

SOEPEN

VISSOEP
8.50

TOMATENCRÈME SOEP √
7.00

 

MAALTIJDSALADES

GEROOKTE ZALM & HOLLANDS GARNALEN
WAKAME/ LIMOEN/ APPEL
17.00

GEBAKKEN GEITENKAAS √
BASTOGNE/ WALNOTEN/ MOSTERD
17.00

RUNDERCARPACCIO 
OUDE KAAS/ TRUFFEL/ TOMAAT
17.00

ONZE VOORGERECHTEN, SALADES EN SOEPEN WORDEN GESERVEERD MET BROOD.

Hoofdgerechten

OOSTERSE ZALM
22.50

HEILBOT FILET & HOLLANDSE GARNALEN
23.50

EENDENBORST FILET MET PORTSAUS
22.50

STOOF VAN HERT EN EVERZWIJN
22.50

VEGETARISCHE CURRY MET NOEDELS √
17.50
(OPTIE: MET GAMBA’S + 4.50)

(OPTIE: MET EENDENBORST + 4.50)

ONZE HOOFDGERECHTEN WORDEN GESERVEERD MET PATATAS BRAVAS EN GROENTEN.

 

 

KIND

TOMATENCRÈME SOEP
3.50

PATATS BRAVAS MET KROKANTE KIP
8.50

NOEDELS MET PASTASAUS
8.50

Dame Blanche
3.50

Nagerechten

CHILL DESSERT
LAAT U VERRASSEN
7.50

CHEESE CAKE
7.50

DAME BLANCHE
5.50

CARAMEL IJS-TAART
5.50

KAASPLANKJE
4 VERSCHILLENDE KAZEN, NOTEN, VIJGEN
9.00

WIJ KUNNEN DE GERECHTEN AANPASSEN AAN UW ALLERGIEËN OF INTOLERANTIE.
KRUISBESMETTING VAN ALLERGENEN IS IN ONZE KEUKEN NOOIT 100% UIT TE SLUITEN.