van 12:00 uur tot 17:00 uur

Soepen met brood

VISSOEP
8.50

TOMATENCRÈME SOEP 
6.50

BROOD WIT OF BRUIN

 GEROOKTE ZALM & HOLLANDSE GARNALEN
WAKAME/ LIMOEN/ APPEL
9.50

GEBAKKEN GEITENKAAS √
BASTOGNE/ WALNOTEN/ MOSTERD
9.00

RUNDERCARPACCIO
OUDE KAAS/ TRUFFEL/ TOMAAT
9.50

Salades met brood

GEBAKKEN GEITENKAAS √ 
BASTOGNE/ WALNOTEN/ MOSTERD
17.00

GEROOKTE ZALM & HOLLANDSE GARNALEN 
WAKAME/ LIMOEN/ APPEL
17.00

RUNDERCARPACCIO
TOMAAT/ TRUFFEL/ OUDE KAAS
17.00

Tosti’s wit of bruin

KAAS √
4.50

HAM & KAAS
5.00

SALAMI & KAAS
5.50

GEITENKAAS
5.50

Tapas Planken

KAASPLANK √
VIJGEN, NOTEN, 4 VERSCHILLENDE KAZEN
12.50

CHILLPLANK
COMBINATIE VAN VIS, VLEES EN KAAS
22.50

OMELET OF UITSMIJTER

1 SOORT BELEG       8.00
2 SOORTEN BELEG 8.50
3 SOORTEN BELEG 9.00
4 SOORTEN BELEG 9.50

KEUZE UIT: KAAS, HAM, SPEK, GROENTEMIX

EXTRA

OESTERS NATUREL P.ST.
2.50

OESTERS GEGRATINEERD P.ST.
3.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 6ST.
9.00

GEPELDE GAMBA’S IN KRUIDENOLIE 12ST.
17.50

HOLLANDSE GARNALEN COCKTAIL
14.50

PLANKJE IBERICO HAM
7.50

MEXICAANSE WRAP
9.50

NACHO’S
8.50

VEGETARISCHE CURRY MET NOEDELS √
(OPTIE: MET GAMBA’S + 4.50)
(OPTIE: MET EENDENBORST FILET + 4.50)
12.50

 

WIJ KUNNEN DE GERECHTEN AANPASSEN AAN UW ALLERGIEËN OF INTOLERANTIE.
KRUISBESMETTING VAN ALLERGENEN IS IN ONZE KEUKEN NOOIT 100% UIT TE SLUITEN.